Prijavi problem

На Тринаесеттата редовна седница на Советот усвоени повеќе годишни програми

Објавено на: 30.12.2013 - 17:19

На својата Тринаесетта редовна седница Советот на Општина Илинден донесе Одлука за усвојување на годишната Програма за изработка на урбанистички планови на подрачјето на Општина Илинден за 2014 година, како и Програмата за уредување на градежно земјиште на подрачјето на Општина Илинден за 2014 година.

На дневен ред се најдоа 10 точки, меѓу кои беа изгласани и Програмата за користење, одржување и изградба на јавно осветлување на подрачјето на Општина Илинден за 2014 година, Програмата за одржување на јавна чистота на подрачјето  на Општина Илинден за 2014 година и Програма за собирање и транспортирање на комунален цврст отпад од територијата на Општина Илинден 2014 година.

Остави коментар

Податоците од ова поле нема да бидат никаде јавно објавени.
  • Адресите на web страниците и e-mail адресите автоматски се претвораат во линкови.
  • Автоматско додавање на нов ред.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

Повеќе информации во врска со опциите за форматирање

Image CAPTCHA
Внесете ги карактерите прикажани на сликата.

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013