Prijavi problem

Галерии

Се одржа 17-то традиционално Литературно матине за деца Поетска средба во Домот на култура „Илинден“ Изграден нов дел од градинката „Гоце Делчев“ која сега има капацитет за згрижување на 400 деца
Промовирана Антологија на македонската поезија за деца „Сончево огледало“, од Раде Силјан Одбежанни 80 години од раѓањето на современите македонски писатели Оливера Николова, Иван Чаповски и Михаил Ренџов Промовирани книги на тројца млади автори во рамките на Литературната манифестација „Илинден 2016“
Отворена 17-та Литературна манифестација „Илинден 2016“ Галерија-Изложба на Васко Ташковски во Домот на култура „Илинден“ Во спортски дух одбележан патрониот празник на ООУ „Гоце Делчев“
Подарени 30.000 книги во рамките на Манифестацијата „Подарете книга за Велигденско јајце“, во Општина Илинден Одбележана 15-ет годишнината од смртта на припадникот на безбедносните сили, Роберт Петковски Со традиционалната Априлијада одбележан Светскиот ден на шегата
Отворена изложба на фотографии „Момент на впечатоци“, на Каролина Мицевска Градинката „Гоце Делчев“ го одбележа 7-от патронат Се одржа традиционалниот Осмомартовски концерт во Домот на култура „Илинден“
Со закројување на лозјата и избор на најдобро вино одбележан Свети Трифун

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013