Prijavi problem

Галерии

Се возеше рекреативна велосипедска трка во должина од 5 километри Повеќе од 200 учесници во натпреварите во атлетика Екипата на Мршевци најдобра на кошаркарскиот турнир
Тенискиот турнир заврши со победа на Небојша Мојсоски Интернационалникот мајстор Дејан Стојановски го освои досега најсилниот шаховски турнир во Општина Илинден По повод Денот на Општината отворена првата Копаничарска изложба во Домот на култура „Илинден“
Рехабилитација на локален пат Дељадровци-Манастирски комплекс Св. Ѓорѓија Доделени дипломите за завршени бесплатни курсеви во рамките на КЕЦ „Илинден“ Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложбата „Немир на светлосни сенки“, на Мелка Николовска
Одбележан патрониот празник на ОУ „Браќа Миладиновци“ Со „Македонска свадба“ дечињата од големите групи се простија од градинката „Гоце Делчев“ Свечено одбележан Спасовден-патрониот празник на н.м. Мрпшевци
Со дружба на писателите во манастирскиот комплекс „Свети Ѓорѓија“ заврши 15-та Литературна манифестација „Илинден“ 2014 Поетски митинг „Стихови за душата“ Се одржа 15-то Литературно матине за деца
Промовирана „ Антологија на балканскиот расказ“ на Раде Силјан

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Водици 2017 во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013