Prijavi problem

Галерии

Успешно се реализираше меѓународната професионална велосипедска трка „Трофеј Илинден 2014“ Фудбалскиот турнир го освои екипата на Марино Се возеше рекреативна велосипедска трка во должина од 5 километри
Повеќе од 200 учесници во натпреварите во атлетика Екипата на Мршевци најдобра на кошаркарскиот турнир Тенискиот турнир заврши со победа на Небојша Мојсоски
Интернационалникот мајстор Дејан Стојановски го освои досега најсилниот шаховски турнир во Општина Илинден По повод Денот на Општината отворена првата Копаничарска изложба во Домот на култура „Илинден“ Рехабилитација на локален пат Дељадровци-Манастирски комплекс Св. Ѓорѓија
Доделени дипломите за завршени бесплатни курсеви во рамките на КЕЦ „Илинден“ Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложбата „Немир на светлосни сенки“, на Мелка Николовска Одбележан патрониот празник на ОУ „Браќа Миладиновци“
Со „Македонска свадба“ дечињата од големите групи се простија од градинката „Гоце Делчев“ Свечено одбележан Спасовден-патрониот празник на н.м. Мрпшевци Со дружба на писателите во манастирскиот комплекс „Свети Ѓорѓија“ заврши 15-та Литературна манифестација „Илинден“ 2014
Поетски митинг „Стихови за душата“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Водици 2017 во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013