Prijavi problem

Галерии

Со најголем број учесници досега се одржаа натпреварите во атлетика Натпревар во „Брзо пиење на кригла точено пиво“ Шаховскиот турнир го освои Дејан Динев
Скопскиот плански регион и Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ потпишаа Меморандум за соработка Отворена изложбата „Ретроспектива“ на Блаже Донев Подобрување на локалната патна инфраструктура
Со завршна приредба испратена 9-та генерација дечиња од постоењето на градинката „Гоце Делчев“ Со поетски митинг „Стихови за душата“ беше крунисана 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“ Се одржа традиционалното 19-то Литературно матине за деца
Портрет на писателот Милан Јазбец, амбасадор на Република Словенија во Република Македонија Промоција на книгата „Сончев дворец“ на Перо Миленковски Галерија - Денови на книгата во општина Илинден
Промовиран романот „Совршен странец“ на Ивана Наскова Отворена 19-та Литературна манифестација „Илинден 2018“ Со Манифестацијата „Подарете книга за Велигденско јајце-Симбол на Христовото Воскресение“, досега обезбедени 33.000 книги
На повеќе локации во Општината се реализра Проектот „Со зеленило против загадувањето“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013