Prijavi problem

Галерии

Отворена изложбата „Илинден со пријателите“ Форум за Локален економски развој на Општина Илинден Учество на граѓаните во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2018 година
Галерија - Изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш во Домот на култура „Илинден“ Партиципативно учество на граѓаните во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2018 година Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш
Oдбележан патрониот празник на ОOУ „Ристо Крле“ Цвеќе на споменикот на скопскиот војвода Васил Аџaларски “Шмиц каргобул“ одбележа 125 години постоење
Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација Осветен крстот на новата црква во градба „Свети Константин и Елена“, во населба Илинден Учебната година почна за 260 средношколци во Општина Илинден
Градинката „Гоце Делчев“ подготвена прими 400 дечиња Прв училишен час за 200 првачиња во Општина Илинден Свечено одбележан патрониот празник "Илинден 2-ри Август“
Се одигра првиот фудбалски натпревар на новоизграденото игралиште со вештачка трева во Кадино

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013