Prijavi problem

Галерии

Величествен поетски митинг „Стихови за душата“ во Домот на култура „Илинден“ Во Домот на култура „Илинден“ се одржа 18-то Литературно матине за деца Во Домот на култура „Марино“ отворена втората општинска библиотека
Галерија - Денови на книгата во општина Илинден Промовирана стихозбирката „Песна на ридот“ од Гордана Михаилова Бошнакоска Книжевно пладне со писателот Александар Поповски
Галерија - Изложба на Павле Кузмановски во Домот на култура „Илинден“ Отворена 18-та Литературна манифестација „Илинден 2017“ Успешно реализирана 11-та Манифестација „Подарете книга за Велигденско јајце-Симбол на Христовото Воскресение “
Отворена изложбата „Уметниците и Велигден” на Климе Коробар Незаборавен етно концерт на Аги Хершку од Унгарија во Домот на култура „Илинден“ Проектот „Со зеленило против загадувањето“ успешно реализиран
Се одржа традиционалната 12-та по ред Априлијада Интензивно се реализира Проектот „Со зеленило против загадувањето“ Галерија: Учениците се вклучија во Проектот „Со зеленило против загадувањето“
Незаборавен Осмомартовски концерт во Домот на култура „Илинден“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013