Prijavi problem

Галерии

ОДРЖАНА ЧЕТВРТАТА ФОРУМСКА СЕСИЈА ВО ОПШТИНА ИЛИНДЕН Со цвеќе пред споменикот на Васил Аџаларски одбележан Денот на македонската револуционерна борба Есенски еко-активности во детската градинка „Гоце Делчев“
Продолжуваат активностите во областа на социјалната политика во Општина Илинден Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Министерството за образование и наука, Општина Илинден и МЕПСО Dutch plant "VPTEX Macedonia" opens in Ilinden
Предадена во употреба фабриката „VPTEX Македонија“ и новата економска улица Дечињата од детската градинка „Гоце Делчев“ дел од Проектот „Скопје низ детските очи“ Асфалтиран мостот и дел од улицата што водат кон новата населба Јака
Во градинката „Гоце Делчев“ одбележан големиот празник 11 Октомври Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација „Детска недела“ во градинката Гоце Делчев
Унгарскиот ансамбл „Сегед“ настапи во Илинден Почна со работа првото средно училиште во Општина Илинден Добредојде за 200 првачиња во Општина Илинден
Тениски турнир „Илинден 2013“

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013