Prijavi problem

Галерии

Продолжуваат активностите во областа на социјалната политика во Општина Илинден Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Министерството за образование и наука, Општина Илинден и МЕПСО Dutch plant "VPTEX Macedonia" opens in Ilinden
Предадена во употреба фабриката „VPTEX Македонија“ и новата економска улица Дечињата од детската градинка „Гоце Делчев“ дел од Проектот „Скопје низ детските очи“ Асфалтиран мостот и дел од улицата што водат кон новата населба Јака
Во градинката „Гоце Делчев“ одбележан големиот празник 11 Октомври Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација „Детска недела“ во градинката Гоце Делчев
Унгарскиот ансамбл „Сегед“ настапи во Илинден Почна со работа првото средно училиште во Општина Илинден Добредојде за 200 првачиња во Општина Илинден
Тениски турнир „Илинден 2013“ Прогласени најдобрите фудбалери и кошаркари во Општина Илинден Свечено одбележан Денот на Општината „Илинден 2-ри Август”
Фолклорен концерт по повод денот на Општина Илинден

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013