Prijavi problem

Галерии

Предадена во употреба фабриката „VPTEX Македонија“ и новата економска улица Дечињата од детската градинка „Гоце Делчев“ дел од Проектот „Скопје низ детските очи“ Асфалтиран мостот и дел од улицата што водат кон новата населба Јака
Во градинката „Гоце Делчев“ одбележан големиот празник 11 Октомври Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација „Детска недела“ во градинката Гоце Делчев
Унгарскиот ансамбл „Сегед“ настапи во Илинден Почна со работа првото средно училиште во Општина Илинден Добредојде за 200 првачиња во Општина Илинден
Тениски турнир „Илинден 2013“ Прогласени најдобрите фудбалери и кошаркари во Општина Илинден Свечено одбележан Денот на Општината „Илинден 2-ри Август”
Фолклорен концерт по повод денот на Општина Илинден Професионална велосипедска трка на Спортскиот викенд „Трофеј Илинден 2013“ Прогласени најдобрите учесници во штафетната трка
Во тек градежните активности на повеќенамеснкото игралиште во Илинден

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013