Prijavi problem

Галерии

Во градинката „Гоце Делчев“ одбележан големиот празник 11 Октомври Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација „Детска недела“ во градинката Гоце Делчев
Унгарскиот ансамбл „Сегед“ настапи во Илинден Почна со работа првото средно училиште во Општина Илинден Добредојде за 200 првачиња во Општина Илинден
Тениски турнир „Илинден 2013“ Прогласени најдобрите фудбалери и кошаркари во Општина Илинден Свечено одбележан Денот на Општината „Илинден 2-ри Август”
Фолклорен концерт по повод денот на Општина Илинден Професионална велосипедска трка на Спортскиот викенд „Трофеј Илинден 2013“ Прогласени најдобрите учесници во штафетната трка
Во тек градежните активности на повеќенамеснкото игралиште во Илинден Издадено 2.500 решение за легализација во Општина Илинден АКТИВНОСТИ НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН ВО ОБЛАСТА НА СОЦИЈАЛНАТА ПОЛИТИКА
Одржана втората форумска сесија во Општина Илинден

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Водици 2017 во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013