Prijavi problem

Галерии

Меморијален фудбалски натпревар во чест на Роберт Петковски Учениците од ООУ „Гоце Делчев“ во посета на Хрватска, во рамките на проектот „Мост на пријателство: Илинден – Решетари“ Рехабилитација на локалниот пат Кадино-клучка автопат А4
Јубилејната 20-та Литературна манифестација „Илинден“ цела седмица беше центар на балканската поезија Подарок книга во чест на јубилејната 20-та Литературна манифестација „Илинден“ „Стихови за душата“ - круна на јубилејната 20-та Литературна манифестација Илинден
Промовиран романот „Венецијанска бајка“ на Марко Павловски, од Хрватска Промовирана книгата „Мартин Крпан-дипломат и воин“ од проф. д-р Милан Јазбец Отворена изложба на сликарот Стефан Хаџи-Николов во Домот на култура „Илинден“
Промовирана антологијата „Десет унгарски поети“, во рамките на Литературна манифестација „Илинден“ Промоција на книги на седуммина млади автори на Литературната манифестација „Илинден“ Чествување по повод 90 години од раѓањето на академиците Матеја Матевски и Гане Тодоровски
Учениците другаруваа со писателите за деца и млади на традиционалното Литературно матине Со стиховите од Рацин отворена јубилејната 20-та Литературна манифестација „Илинден“ Одбележан патрониот празник на ООУ „Гоце Делчев“
Со Манифестацијата „Подарете книга за Велигденско јајце-Симбол на Христовото Воскресение“ обезбедени 35.000 книги

Следете не на...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Инвестициските патишта водат кон општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013