Prijavi problem

Информации, заклучоци и препораки во врска со превенција од Корона вирусот

Published on: 16.03.2020 - 11:11

Почитувани,

Во прилог Ве информираме со усвоените заклучоци, мерки и препораки за превенција од ширење на болеста COVID-19 (корона вирус), од страна на Владата и Комисијата за заразни болести при Министерството за здравство:

Министерство за здравство - Информации Корона вирус - КЛИКАЈ ТУКА

 • Препораки за домашна изолација - КЛИКАЈ ТУКА
 • ЛИСТА НА ЗЕМЈИ СО НИСКО, СРЕДНО И ВИСОКО НИВО НА РИЗИК - 15.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Објаснување за прогласување на пандемија од СЗО-КЛИКАЈ ТУКА
 • Известување за прекин на воспитно-образовниот процес во училиштата - КЛИКАЈ ТУКА

 

Заклучоци, мерки и препораки:

 • Заклучоци,мерки и препораки од 40-2 седница на Влада 13.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 40-1 седница на Влада 13.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 40 седница на Влада 13.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 38 седница на Влада 08.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 37 седница на Влада 07.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 36 седница на Влада 06.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 35 седница на Влада 04.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 34 седница на Влада 03.04.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 32 седница на Влада 31.03.2020-КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 31-1 седница на Влада 30.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 31 седница на Влада 30.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 29 седница на Влада 26.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 28 седница на Влада 25.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 27 седница на Влада 24.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 26-1 седница на Влада 23.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 26 седница на Влада 23.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 25-1 седница на Влада 21.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 25 седница на Влада 21.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 24 седница на Влада 20.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 23 седница на Влада 19.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 22 седница на Влада 18.03.2020- КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци,мерки и препораки од 21 седница на Влада 17.03.2020 -КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 20 седница на Влада 16.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 19 седница на Влада 14.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 18 седница на Влада 13.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 17 седница на Влада 12.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 16 седница на Влада 11.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА
 • Заклучоци, мерки и препораки од 15 седница на Влада 10.03.2020 - КЛИКАЈ ТУКА

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
 • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
 • Lines and paragraphs break automatically.
 • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013