Prijavi problem

Крводарителска акција во домот на култура „Илинден“

Published on: 25.02.2020 - 12:57

 

На 28.02.2020 година (петок) Општина Илинден во соработка со Црвениот крст на Македонија организира крводарителска акција, која што во периодот од 09:00 до 14:00 часот ќе се одржи во Домот на култура „Илинден“, во населба Илинден.

Во акцијата можат да се вклучат сите заинтересирани граѓани, кои преку дарување на драгоцената течност ќе ја покажат својата хуманост и солидарност и ќе спасат нечиј живот.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013