Prijavi problem

Изложба на уметници од Општина Илинден

Published on: 05.12.2019 - 10:35

На 6 декември 2019 година (петок) со почеток во 12:00 часот, во Домот на култура „Илинден” ќе биде отворена изложба на дела на уметниците од Општина Илинден.

Ова е четврта ваква изложба што се реализира во организација на Општина Илинден, на која се претставуваат уметниците од Општина Илинден“ кои професионално или аматерски се занимаваат со сликарство, вајарство, копаничарство...

За време на ова традиционална изложба што секоја година се одржува во пресрет на Новогодишните и Божикните празници специјална жири комисија ќе избере најдобри дела, за чиј автор како награда следува самостојна изложба во Домот на култура „Илинден“

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013