Prijavi problem

Проекција на три документарци во кино салата на Домот на култура „Илинден“

Published on: 05.03.2019 - 12:00

           

 

На 06.03.2019 г. (среда) во 12:00 часот во домот на култура „Илинден” ќе бидат прикажани три куси аматерски документарни филмови, дел од Фестивалот за креативен документарен филм „МакеДокс“.

Филмовите „Поинакви”, „Поглед во очи” и „Адолесцензура” се снимени од млади ентузијасти и имаат социјален карактер и се дел од проектот „Докуникулци”.

Влезот е бесплатен

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013