Prijavi problem

ИЗВЕСТУВАЊЕ за прекин во водоснабдувањето

Published on: 14.02.2019 - 09:22

ИЗВЕСТУВАЊЕ за прекин во водоснабдувањето

Поради отстранување на дефект на примарна водоводна мрежа на ул 9 во н.м. Илинден, денес (14.02.2019година) во периодот од 8:30-15:00 часот  без вода ќе останат жителите на н.м Илинден во околината на општинската зграда и црквата. 

Прекинот во водoснабдувањето ке трае до санација на дефектот. 

Во текот на интервенцијата затворена за сообраќај ќе биде дел од улица 9 н.м Илинден ( на потегот од место викано Бигла до општинското основно училиште Гоце Делчев н. Илинден)

Контакт:
vodovodjkp@yahoo.com
02/2573-077

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013