Prijavi problem

На 18 и 26 декември мобилни шалтери на УЈП во Општина Илинден

Published on: 14.12.2018 - 15:27

Со цел да им се излезе во пресрет на барањата на граѓаните на 18 декември (вторник) и 26 декември (среда) до општинската зграда ќе биде отворен мобилен шалтер на Управата за јавни приходи.

Во периодот од 10:00 до 14:00 часот граѓаните ќе можат да се регистрираат за новиот концепт на годишна даночна пријава што ќе почне да се применува од 1 јануари идната година.

Граѓаните имаат обврска до крајот на годината да се регистрираат во системот е-персонален данок, со цел Управата за јавни приходи да може да ја достави пополнетата годишна даночна пријава на увид на граѓаните.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Заврши литературната манифестација Илинден 2019
ilinden.gov.mk © 2013