Prijavi problem

Известување за санација на железнички премин

Published on: 10.09.2018 - 07:26

Почитувани, Ве известуваме дека на ден 11.09.2018 во период од 09-00 до 14-00 часот на територија на Општина Илинден од страна на Македонски Железници АД Скопје  ќе се изврши санација на премин преку железничка пруга.

Санацијата ќе се изврши на железничкиот премин во н.м.Илинден (место викано плац).

За време на санацијата на железничкиот премин сообраќајот ќе се одвива со посебен режим обележан со сообраќајна сигнализација.

Информацијата за пренасочување на сообраќајот за автобусите на ЈСП Скопје ќе биде објавена и на официјалната страна на ЈСП Скопје http://www.jsp.com.mk/

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013