Prijavi problem

Спортски викенд „Илинден 2018“ - Тенис

Published on: 22.07.2018 - 07:00

Тенискиот турнир на Спортскиот викенд „Илинден 2018“ ќе се реализира на 22 јули (недела) од 09:00 до 20:00 часот. Натпреварите ќе се играат на тениските игралишта во Спортско-образовниот центар „Илинден“. На четирите тениски терени ќе настапат 16 тенисери.

Турнирот во тенис се реализира во соработка со Тениската федерација на Македонија.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013