Prijavi problem

С О О П Ш Т Е Н И Е

Published on: 04.07.2018 - 11:09

Во општина Илинден со голема загриженост се прими веста за немилиот настан, во кој животот трагично го загуби 13 годишно девојче.

Со длабока тага изразуваме најискрено сочувство до семејството на трагично загинатото девојче.

Секој инвеститор кој отпочнува било каква градежна работа во сопствениот имот потребно е да ја знае процедурата како и одговорноста за активностите при изведување на градежните работи согласно законот за градење.

Општинската администарација и стручните служби во рамки на своите надлежности и овластувања имаат превземено дејствија и активности согласно законската регулатива.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013