Prijavi problem

ОТВОРЕН ДЕН НА ОПШТИНА ИЛИНДЕН, СЕКОЈ ЧЕТВРТОК ОД 13:00 ДО 16:00 ЧАСОТ

Published on: 14.06.2018 - 20:17

 

Отворениот ден на општина Илинден се реализира секој ЧЕТВРТОК од 13:00 до 16:00 часот. Сите заинтересирани граѓани во овој термин можат да остварат средба со стручните служби на општината, со директорите на јавните претпријатија и со градоначалникот. На средбите, граѓаните ќе можат да ги посочат своите проблеми, да ги претстават своите идеи, предлог-проекти, како и да придвижат нови иницијативи.

За да остварат средба граѓаните ќе мораат претходно да закажат термин на тел. 02 2571 703 и 02 2571 704, и да ја наведат причината за средбата, за стручните служби да бидат подготвени да им одговорат на потребите.

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013