Prijavi problem

Советот му даде приоритет на проектот - Реконструкција на локален пат Кадино – клучка Автопат А4

Published on: 23.05.2018 - 14:49

Советот на општина Илинден на својата 9-та редовна седница донесе одлука за Утврдување на приоритет на проектот - Реконструкција на локален пат Кадино – клучка Автопат А4, со кој Општината ќе аплицира за добивање на средства во рамките на Проектот за подобрување на општинските услуги - МСИП, спроведен од Светска банка, преку Министерството за финансии.

На седницата, покрај другото, беше донесена одлука за усвојување на Кварталниот извештај за извршување на Буџетот на Општина Илинден за период од 01.01.2018 година до 31.03.2018 година.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013