Prijavi problem

ИЗВЕСТУВАЊЕ за прекин на снабдувањето со вода за пиење

Published on: 09.05.2018 - 13:39

И З В Е С Т У В А Њ Е

за прекин на снабдувањето со вода за пиење

На ден 10.05.2018 година (четврток) во периодот од 9:00 до 13:00 часот ќе има прекин во снабдувањето со вода за пиење поради интервенција на трафостаница од страна на ЕВН.

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013