Prijavi problem

Советот ја усвои Завршната сметка на буџетот на општина Илинден за 2017 година

Published on: 15.03.2018 - 18:14

Советот на општина Илинден на својата 7-ма редовна седница ја усвои Завршната сметка на буџетот на општина Илинден за 2017 година. Во рамките на седницата градоначалникот Жика Стојановски пред советниците го презентираше Годишниот извештај за работењето на општина Илинден за 2017 година.

На седницата се даде согласност и на извештаите за работа  и резултатите, како и годишните сметки на ЈКП „Илинден“ и ЈКП „Водовод“. Советот донесе одлуки за распределба на средствата од добивката од работењето на овие две јавни комунални претпријатија.

Годишниот извештај за работењето на општина Илинден за 2017 година можете да го најдете на следниот ЛИНК ТУКА или со клик на сликата (PDF).

Архива - кликај тука

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Заврши литературната манифестација Илинден 2019
ilinden.gov.mk © 2013