Prijavi problem

Градинката „Гоце Делчев“ го одбележа 9-от патронат

Published on: 13.03.2018 - 14:40

На свечен начин детската градинка „Гоце Делчев“ го одбележа 9-от патронен празник.

Пред голем број родители и гости, меѓу кои и градоначалникот на Општина Илинден, Жика Стојановски, дечињата во прекрасно подготвената приредба покажаа и прикажаа како треба да се однесуваме според Бон - тон правилата за културно однесување, и со неколку волшебни зборови укажаа како треба да ги применуваат  стекнатите знања.

На приредбата учествуваа 98 дечиња од средните групи „Буба Мара“, „Кокиче“, „Пеперутка“ и „Ѕвездички“, кои за прекрасните изведби беа наградувани со бурни аплаузи.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013