Prijavi problem

Традиционална крводарителска акција во Општина Илинден

Published on: 23.02.2018 - 19:47

Во организација на Општина Илинден и Црвениот крст на Република Македонија, во домот на култура „Илинден” успешно се реализираше уште една акција за дарување крв, што традиционално секоја година се одржува во месец февруари.

Својата хуманост и солидарност преку дарувањето крв ја покажаа 55 крводарители од Општина Илинден, со што оваа акција стана една од најуспешните досега.

Жителите на Општина Илинден континуирано ја покажуваат својата хуманост и солидарност, преку дарувањето на крв да спасат нечиј живот, свесни дека секоја дадена капка од оваа драгоцена течност некому многу значи. Крвта е незаменлив лек, секојдневно потребна за да се спасат многу животи.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013