Prijavi problem

Буџет на Општина Илинден за 2018 година

Published on: 19.03.2012 - 09:06

Општина Илинден го објавува Буџетот на Општина Илинден за 2017 година во електронска форма.

Буџетот можете да го превземете или да го разгледате по кликање на следната патека, доколку имате инсталирано PDF-Reader на Bашиот компјутер.

 

Буџет на Општина Илинден за 2018 година

 

Архива:

Буџет на Општина Илинден за 2017 година

Буџет на Општина Илинден за 2016 година

Буџет на Општина Илинден за 2015 година

Буџет на Општина Илинден за 2014 година

Буџет на Општина Илинден за 2013 година

 

Поврзано:

Финансиски извештаи

Граѓански Буџет

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013