Prijavi problem

Изложба на уметници од општина Илинден

Published on: 22.12.2017 - 15:14

По повод Новогодишните и Божикните празници, во организација на општина Илинден, на 25 декември 2017 година (понеделник) во 12:00 часот во Домот на култура „Илинден”, ќе биде отворена изложба на дела на уметниците од општина Илинден.

Ова е трета ваква изложба на која се претставуваат уметниците од општина Илинден“. Првата изложба се одржа во декември минатата година во Домот на култура „Илинден“, а втората во мај годинава, во Домот на култура „Марино“.

За време на изложбата специјална жири комисија ќе избере две најдобри дела, за чии автори како награда следува самостојна изложба во Домот на култура „Илинден“, што ќе се реализира во наредниот период.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013