Prijavi problem

Известување

Published on: 23.11.2017 - 15:46

Се известуваат граѓаните на Општина Илинден дека на ден 24.11.2017 г. заради асфалтирање на локалниот пат Кадино-клучка автопат А4, за сообраќај ќе биде затворен делот на патот од раскрсницата во н.м. Кадино до клучката на автопатот А4.

Сообраќајот ќе биде затворен од 09:00 часот, па се до  завршувањето на градежните работи. Во овој период сообраќајот ќе се одвива со изменет режим.

Се надеваме дека ќе имате разбирање, доколку изменетиот режим на сообраќај ви попречи во секојдневното извршување на обврските.      

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Свечено одбележан Денот на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“
ilinden.gov.mk © 2013