Prijavi problem

Објавен новиот Општински Информатор „Илинден“ Број 53

Published on: 03.11.2017 - 14:20

Излезе од печат новиот број на Општинскиот информатор „Илинден“ број 53, што ви го пренесуваме и во електронска форма. Во него можете да се информирате за реализацијата за тековните, но и за 15 Приоритетни проекти од Програмата 2017-2021 година на градоначалникот на општина Илинден, м-р Жика Стојановски.

Општинскиот информатор „Илинден“ во печатена форма се дистрибуира до секое семејство во Општината.

 

За download или преглед во PDF верзија кликајте ТУКА.

За електронско издание кликајте ТУКА (Flash Player задолжителен)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013