Prijavi problem

Промоција на книгата Димитар Илиевски-легенда на македонскиот шах

Published on: 20.07.2017 - 13:19

На 22.07.2017 година (сабота)  со почеток во 12:00 часот, во Домот на култура „Илинден“, ќе биде промовирана книгата Димитар Илиевски-легенда на македонскиот шах.

Автори на книгата што ќе ја промовира шаховскиот велемајстор Влатко Богдановски, се Ненад Батковски, Димитар Илиевски и Љубомир Хаџи-Манев. 

Промоцијата ќе се одржи во рамките на шаховскиот турнир, кој е дел од Спортскиот викенд „Илинден 2017“ што се одржува по повод патрониот празник „Илинден 2-ри Август“ и националниот празник на македонскиот народ.

 

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013