Prijavi problem

Крводарителска акција во Домот на култура „Илинден“, по повод Денот на Општината

Published on: 18.07.2017 - 08:10

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник на Општина Илинден "Илинден 2-ри Август“ и националниот празник на македонскиот народ, на 20.07.2017 година (четврток) од 9:00 до 14:00 часот во Домот на култура „Илинден“ ќе се одржи традиционалната крводарителска акција.

Во акцијата што Општина Илинден ја организира во соработка со Црвениот крст на Република Македонија, можат да се вклучат сите заинтересирани граѓани, кои преку дарувањето на крв ќе ја покажат својата хуманост и солидарност. 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ЛИТЕРАТУРНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИЛИНДЕН 2018“
ilinden.gov.mk © 2013