Prijavi problem

Редовна 58-та седница на Советот на Општина Илинден

Published on: 13.03.2017 - 09:45

На14.03.2017  година (вторник ) со почеток во 13:00 часот, Советот на Општина Илинден ќе ја одржи 58-та редовна седница. Седницата ќе се  одржи во  конференциската сала на Домот на култура „Илинден“, со следниот дневен ред:

  1. Усвојување на Записник од одржана 57 (педесет и седма) редовна седница  на Советот на Општина Илинден;
  2. Предлог-Одлука за усвојување на Завршната сметка на Ј.О.У.Д.Г “Гоце Делчев“ за 2016 година;
  3. Предлог-Одлука за усвојување на Завршната сметка на  Средно општинско стручно училиште „Илинден“ за 2016 година;
  4. Предлог-Одлука за усвојување на Завршната сметка на Општинско основно училиште „Браќа Миладиновци“  за 2016 година;
  5. Предлог-Одлука за усвојување на Завршната сметка на Општинско основно училиште „Гоце Делчев“ за 2016 година;
  6. Предлог-Одлука за усвојување на Завршната сметка на Општинско основно училиште „Ристо Крле“ за 2016 година.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013