Prijavi problem

Јавни набавки

Published on: 28.01.2014 - 13:25

Општина Илинден го објавува годишниот План за јавни набавки во 2015година во електронска форма.

Планот можете да го превземете или да го разгледате по кликање на следната патека, доколку имате инсталирано PDF-Reader на вашиот компјутер.

Подетални информации за објавените огласи можете на добиете на веб страната (https://www.e-nabavki.gov.mk) на Електронскиот систем за јавни набавки. 

ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ 2016 ГОДИНА

ИЗМЕНИ:

План за јавни набавки 2016-измена 1

План за јавни набавки 2016-измена 2

План за јавни набавки 2016-измена 3

План за јавни набавки 2016-измена 4

План за јавни набавки 2016-измена 5

План за јавни набавки 2016-измена 6

План за јавни набавки 2016-измена 7

План за јавни набавки 2016-измена 8

 

ОСТАНАТО:

Извештај за реализација на Годишниот план за јавни набавки


Архива:

Цела Архива на следниот линк, КЛИКАЈ ТУКА.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

ИНВЕСТИЦИСКИТЕ ПАТИШТА ВОДАТ КОН ОПШТИНА ИЛИНДЕН
ilinden.gov.mk © 2013