Prijavi problem

Отворен ден на Општина Илинден за средба со граѓаните

Published on: 08.12.2013 - 12:20

Со цел поголема транспарентност, подобрена комуникација и интерактивност, квалитетна услуга и информираност, денес во Општина Илинден се реализираше „Отворен ден за граѓаните“. Присутните граѓани пројавија голем интерес и овие средби ги искористија за да ги посочат своите проблеми, идеи и предлог проекти, како и да покренат нови иницијативи. Истите им ги презентираа на градоначалникот Жика Стојановски и стручните служби во општината.

Најголем дел од граѓаните побараа информации за процесот на легализација на дивоградбите, до каде е процесот со изградбата на фекалната канализација, како и за вработувањата.

Отворен ден за граѓаните, кога ќе се одржуваат средбите и во иднина ќе биде секој петок од  12.00 до 17.00 часот, во просториите на административната зграда на Општина Илинден.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013