Prijavi problem

Галерии

Отворена изложба на уметници од општина Илинден Општина Илинден беше домаќин на квалитетен младински ракометен турнир ИЗЛОЖБА „ИЛИНДЕН СО ПРИЈАТЕЛИТЕ“, ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА „ИЛИНДЕН“ - ГАЛЕРИЈА
Отворена изложбата „Илинден со пријателите“ Форум за Локален економски развој на Општина Илинден Учество на граѓаните во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2018 година
Галерија - Изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш во Домот на култура „Илинден“ Партиципативно учество на граѓаните во креирањето на Буџетот на Општина Илинден за 2018 година Во Домот на култура „Илинден“ отворена изложба на слики од ликовната колонија во Радовиш
Oдбележан патрониот празник на ОOУ „Ристо Крле“ Цвеќе на споменикот на скопскиот војвода Васил Аџaларски “Шмиц каргобул“ одбележа 125 години постоење
Првачињата од Општина Илинден станаа членови на Детската организација Осветен крстот на новата црква во градба „Свети Константин и Елена“, во населба Илинден Учебната година почна за 260 средношколци во Општина Илинден
Градинката „Гоце Делчев“ подготвена прими 400 дечиња

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Видео

Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013