Prijavi problem

Видеа

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
Инвестициските патишта водат кон општина Илинден
Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
Спортски викенд Илинден 2019
20 години литературна манифестација Илинден 2019 компилација
Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
20 години литературна манифестација Илинден 2019
Буџетски форум во општина Илинден 2018
10-ти Спортски викенд Илинден 2018
Одбележан денот на општина Илинден

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013