Prijavi problem

Тенискиот турнир го освои Стефан Милошевиќ

Published on: 29.07.2019 - 17:07

 

На четирите тениски игралишта на Спортско образовниот центар „Илинден“, во рамките на Спортскиот викенд „Илинден 2019“ се одржа тениски турнир на кој учествуваа 16 тенисери.

Првото место го освои Стефан Милошевиќ кој во финалето го совлада Саша Митрушевски со 2:0 во сетови.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013