Prijavi problem

Компанијата „Белина“ одбележа 25 години постоење

Published on: 31.05.2019 - 16:44

 

Компанијата „Белина“ која што се наоѓа во локалната економска зона Марино-Кадино одбележа 25 години од своето постоење, од кои пет години стопанисува во Општина Илинден.

На пригодната свеченост што се одржа во просториите на „Белина“, нејзиниот сопственик Љупче Николовски на Општина Илинден и додели посебна благодарница за долгогодишна деловна соработка. Во име на Општината благодарницата ја прими градоначалникот Жика Стојановски, кој изразувајќи благодарност, на компанијата „Белина“ и посака уште поголеми успеси и многу јубилеи. Тој изрази задоволство што „Белина“ како семејна компанија ја одбра токму Општина Илинден да биде општината каде што ќе го развива својот бизнис.

Компанијата „Белина“ се занимава со трговија на големо со бои, лакови и четки, земјоделски алати и механизација, мерни инструменти и автокозметика.

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013