Prijavi problem

ОOУ „Ристо Крле“ го одбележа патрониот празник

Published on: 05.11.2018 - 11:23

 

Учениците од ООУ „Ристо Крле“, од н.м. Кадино и подрачните училишта во н.м. Мралино и н.м. Бунарџик, со богата културно-забавна програма  под мотото „Немаме резервна планета“, во училишната спортска сала на свечен начин го одбележаа  патрониот празник на училиштето.

Ритмички вежби, фолклор, хорски изведби, драмски точки, рецитали беа само дел од богатата програма по повод 39-от патронат, што учениците ја подготвија за присутните гости, родители и наставници.  

 

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013