Prijavi problem

Општински информатор „Илинден“ број 57-58

Published on: 31.08.2018 - 19:10

  
Објавен е новиот број на Општинскиот информатор „Илинден“ 57-58, каде што можете да најдете поголем број на содржини посветени на активностите во Општина Илинден. Покрај информациите за одбележувањето на Денот на Општината „Илинден 2-ри Август“, во новиот број на информаторот  е сместен посебен прилог посветен на 10. Јубилеен Спортски викенд „Илинден 2018“.

Печатеното издание на Општинскиот информатор „Илинден“ број 57-58 што можете да го најдете и во електронска форма, се дистрибуира до секое семејство во Општината.

За download или преглед во PDF верзија кликајте ТУКА.

За електронско издание кликајте ТУКА (Flash Player задолжителен)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

„Најдобриот работник“ во Општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013