Prijavi problem

Контакт

Published on: 14.07.2009 - 21:15

Контакт:

Општина Илинден

Улица 9 „бб.“

1041 Илинден

Република Македонија

ilinden@ilinden.gov.mk

02/2571-703, 02/2571-704

Факс
02/2573-515

Локација

Карта на нас. Илинден PDF

ЈКП Илинден:

jkpilinden@yahoo.com
02/2573-077

ЈКП Водовод:

vodovodjkp@yahoo.com
02/2573-077

Матична служба:

02/2571146

Дом на клутура „Илинден“ и општинска библиотека

02/2520542

Инспекторски служби:

КЛИКАЈ ТУКА

Локали:

Одделение

Локал

ГРАДОНАЧАЛНИК

Оператор

gradonacalnik@ilinden.gov.mk

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПОДРШКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ, НОРМАТИВНО ПРАВНИ И ОПШТИ РАБОТИ

104

normativno.pravno@ilinden.gov.mk  

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ФИНАНСИСКИ ПРАШАЊА

117, 118

finansovo@ilinden.gov.mk 

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УРБАНИЗАМ, КОМУНАЛНИ ДЕЈНОСТИ И ЗАШТИТА НА ЖИВОТНА СРЕДИНА

110, 111, 122, 123

urbanizam@ilinden.gov.mk   

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ЛОКАЛЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ЈАВНИ ДЕЈНОСТИ

105, 107

ilinden@ilinden.gov.mk

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР-ИНСПЕКТОРАТ

Урбанистички инсп. 123

inspektorat@ilinden.gov.mk   

Комунален, животна средина 121

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

108, 120

covecki.resursi@ilinden.gov.mk

ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ВНАТРЕШНА РЕВИЗИЈА

118

revizija@ilinden.gov.mk

 

Локација

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Свечено одбележан Денот на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“
ilinden.gov.mk © 2013