Prijavi problem

Хокеј на ролери-атракција на Спортски викенд „Илинден 2018“

Published on: 23.07.2018 - 17:30

Ревијалниот натпревар во хокеј на ролери што по втор пат се реализираше во рамките на Спортски викенд „Илинден 2018“, беше вистинска атракција и освежување на манифестацијата.

Натпреварот се одигра на тениските терени во Спортско-образовниот комплекс „Илинден“, а во него учествуваа хокеарите на Македонската хокеарска репрезентација.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013