Prijavi problem

Крводарителска акција во Домот на култура „Илинден“

Published on: 13.07.2018 - 11:54

 

На 17.07.2018 година (вторник) од 9:00 до 14:00 часот во Домот на култура „Илинден“ ќе се одржи традиционалната крводарителска акција, што се организира секоја година во рамките на одбележувањето на патрониот празник на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“ и националниот празник на македонскиот народ,

Во акцијата што општина Илинден ја организира во соработка со Црвениот крст на Република Македонија, можат да се вклучат сите заинтересирани граѓани, кои преку дарувањето на крв ќе ја покажат својата хуманост и солидарност, зашто крвта е незаменлив лек, секојдневно потребна за да се продолжат многу животи. 

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013