Prijavi problem

Буџет на Општина Илинден

Published on: 19.03.2012 - 10:06

Општина Илинден го објавува Буџетот на Општина Илинден за 2017 година во електронска форма.

Буџетот можете да го превземете или да го разгледате по кликање на следната патека, доколку имате инсталирано PDF-Reader на Bашиот компјутер.

 

Буџет на Општина Илинден за 2019 година

Буџет на Општина Илинден за 2018 година

 

 

Архива:

Буџет на Општина Илинден за 2017 година

Буџет на Општина Илинден за 2016 година

Буџет на Општина Илинден за 2015 година

Буџет на Општина Илинден за 2014 година

Буџет на Општина Илинден за 2013 година

 

Поврзано:

Финансиски извештаи

Граѓански Буџет

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Граѓаните на општина Илилнден активно вклучени во креирањето на буџетот за 2020 година
ilinden.gov.mk © 2013