Prijavi problem

Излезе од печат новиот двоброј 54-55 на Општинскиот информатор „Илинден“

Published on: 04.01.2018 - 10:21

Од печат излезе новиот двоброј 54-55 на Општинскиот информатор „Илинден“, што можете да го видите и во електронска форма. Во него можете да најдете поголем број на интересни информации за активностите во општината,  што се надеваме ќе го задржат вашето внимание.

Општинскиот информатор „Илинден“ број 54-55 во печатена форма се дистрибуира до секое семејство во општината.

 

За download или преглед во PDF верзија кликајте ТУКА.

За електронско издание кликајте ТУКА (Flash Player задолжителен)

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Со концертот на групата NEXT TIME - одбележан денот на општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013