Prijavi problem

Јавен Оглас - За пројавување интерес за вработување во општина Илинден

Published on: 22.11.2017 - 10:46

Врз основа на член 50 од  Закон за локална самоуправа (Сл.весник  на Р.М бр.05/02) и во согласност  со  Правилникот за систематизација на работните места на општинската администрација во општина Илинден Градоначалникот  објавува:

 

Ј А В Е Н   О Г Л А С
За пројавување интерес за вработување  во општина Илинден

Општина  Илинден има потреба  од вработување на  административни службеници во  одделение за Урбанизам за работно место :

Советник за водење постапка за издавање на одобренија за градење-2 извршители.

 

Заинтересираните кандидати треба да  имаат завршено Архитектонски или Градежен факултет VII/1 или 240 ЕКТС  работно искуство  од најмалку  3 години  и да  ги исполнуваат  општите   услови  предвидени во законот.

Лицата да се високо мотивирани да имаат способност за тимска  работа и да се подготвени  за темелна посветеност  кон работата ,  

 Можност  со  превземање  од други државни  институции.

 

 Кандидатите потребно е до  општина   Илинден да достават

-       CV (Лична биографија) и мотивациско писмо;

-        Копија од уверение за завршено образование и

-        доказ за работно искуство.

 

Потребните документи заинтересираните кандидати треба да ги достават на

е-маил  covecki.resursi@ilinden.gov.mk  или по пошта на адреса Општина  Илинден  ул.9  бб  со назнака за јавен оглас  за пројавување интерес.

Јавниот оглас трае 7 дена од денот на објавувањето(не сметајќи го и денот на објавувањето).

 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Свечено одбележан Денот на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“
ilinden.gov.mk © 2013