Prijavi problem

“Шмиц каргобул“ одбележа 125 години постоење

Published on: 08.10.2017 - 13:36

Претставништвото на компанијата “Шмиц каргобул“ со пригодна свеченост одбележа 125 години од постоењето на фирмата.На одбележувањето на јубилејот на компанијата која што се занимава со производство на приколки за тешки товарни возила присуствуваа голем број граѓани и претставници на бизнис секторот.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Свечено одбележан Денот на општина Илинден "Илинден 2-ри Август“
ilinden.gov.mk © 2013