Prijavi problem

Изложба „Живот во бои“ во Домот на култура „Илинден“

Published on: 03.05.2017 - 10:04

На 04.05. 2017 година (четврток) со почеток во 12:00 часот, во Домот на култура „Илинден” ќе биде отворена изложбата „Живот во бои“ на ликовниот уметник Андријана Мациев.

Андријана Мациев дипломира на Факултетот за ликовни уметности во Скопје и е член на Друштвото на ликовни уметници на Македонија. Досега има остварено повеќе самостојни изложби во Скопје, Прилеп, Кавадарци, Гевгелија, Белград, Софија, а учествува и на повеќе групни изложби, манифестации и ликовни колонии во Македонија и надвор од државата, за што е добитник на повеќе награди.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You may use [swf file="song.mp3"] to display Flash files inline

More information about formatting options

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Find Us On...

Find Општина Илинден on TwitterFind Општина Илинден on FacebookFind Општина Илинден on YouTube

пребарување

Теми во фокусот на вниманието

Видео

Континуирано инвестираме во подобар и поквалитетен живот за сите во општина Илинден
ilinden.gov.mk © 2013